امروز پنج شنبه  ۴ بهمن ۱۴۰۳

۱۴۰۳/۱۰/۲۱- ۱۱:۰۰ - مشاهده: ۷۹

پنجمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در گرجستان برگزار شد

پنجمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی پنجشنبه 20 دی ماه، با حضور سفیر کشورمان در گرجستان، علما و نمایندگان جامعه شیعیان این کشور و همچنین تعدادی از ایران شناسان گرجی در سالن اجتماعات سفارت جمهوری اسلامی ایران در تفلیس برگزار شد.

در این مراسم، محمود ادیب، سفیر جمهوری اسلامی ایران، حسن یوسف زاده، نماینده جامعه المصطفی و همچنین سه تن از رهبران جامعه شیعیان گرجستان طی سخنانی به ابعاد شخصیتی سردار سلیمانی و همچنین بازخوانی نقش او در تقویت محور مقاومت و مقابله با تروریسم در عراق و سوریه پرداختند.
محمود ادیب، سفیر کشورمان در ابتدای این نشست با طرح این سوال که دلیل برجسته و الگو شدن سردار سلیمانی در منطقه و جهان چه چیزی بود، گفت: شهید سلیمانی برنامه و نرم افزار مقاومت را تدوین کرد و به همه آزادی خواهان در دنیا تعلیم داد. او میدان را در دیپلماسی تلفیق کرد و به بیان وزیر محترم امور خارجه کشورمان، شهید سلیمانی دیپلماتی ورزیده بود و وجه تمایز حاج قاسم با دیگر ژنرال‌های دنیا در تفکر استراتژیک و برنامه‌ و اقدام و عمل او بود که همه ما در مبارزه با تروریسم و به طور خاص در نابودی پدیده شوم و آمریکایی- صهیونیستی داعش شاهد آن بودیم.
ادیب با تاکید بر نقش سردار شهید سلیمانی در قوت گرفتن جبهه مقاومت علیه رژیم صهیونیستی، افزود: حرکت همه گروه‌ها و کشورها در مسیر رهایی قدس شریف حاصل دنیای جدیدی است که مختصاتش را شهید سلیمانی ترسیم کرد.
وی افزود: دشمن صهیونیستی بدون حمایت آمریکا و سایر کشورهای غربی، نمی‌توانست مرتکب جنایات اخیر شود و می‌بینیم که این رژیم با وجود برجای گذاشتن ویرانی و ارتکاب جنایات هولناک در غزه، نتوانسته است به هیچ کدام از اهدافش دست یابد.
سفیر کشورمان در انتهای سخنان خود تاکید کرد: ترکیب تجاوزگری رژیم آپارتاید اسرائیل با سیاست های سلطه جویانه آمریکا ، ترکیب شوم و تهدید آمیزی برای حیات صلح آمیز بشریت ایجاد کرده است و حتی مردم آمریکا نیز از این وضعیت به ستوه آمده و شعار و خواسته تقدم منافع امریکا بر منافع اسرائیل تبدیل به یک جنبش و حرکت سیاسی شده است.
پخش نماهنگ هایی با موضوع نقش سردار سلیمانی در مبارزه با تروریسم در سوریه و عراق و همچنین آینده محور مقاومت در منطقه از نگاه مقام معظم رهبری از دیگر بخش های این برنامه بود.

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما